• banner_home.jpg
    https://www.fortmarina.nl/images/ju_cached_images/banner_home_268971c05337fdf556f09a50329fcca7_90x50.resized.jpg

Jachthaven Fort Marina

Midden in het gezellige watersportdorp Warmond, direct aan de Kagerplassen, op slechts 5 minuten rijden van de rijksweg A44 ligt jachthaven Fort Marina. De haven is in 2008 ontstaan uit de fusie tussen jachthaven ’t Fort en jachthaven Visch Watersport. De jachthaven telt meer dan 200 ligplaatsen met lengtes variërend van 5 tot 15 meter. In de winter van 2018 is de gehele jachthaven volledig vernieuwd.

Ons team staat 7 dagen per week klaar om u van dienst te zijn. Ook beschikken wij over een zeer uitgebreide en moderne werkplaats waar u terecht kunt voor het onderhoud aan uw buitenboord motor. In ons nieuwe havengebouw hebben wij tevens een showroom met diverse merken rubberboten, ook zijn wij erkend Yamaha dealer. Dus heeft u een boot, motor onderdeel of advies nodig, wij helpen u graag onder het genot van een kopje koffie

De omgeving

Op een steenworp afstand van onze jachthaven ligt de Dorpsstraat, hier vindt u tal van restaurants, lunchrooms, cafés en ook een Albert Heijn welke op zondag geopend is. Het gehele jaar worden in Warmond tal van activiteiten georganiseerd. Tevens ligt het Bos van Krantz naast ons terrein alwaar u een prachtige wandeling kunt maken. Voor meer informatie omtrent de activiteiten in Warmond e.o. kunt u kijken op: www.warmondaandekaag.nl

Onbezorgd varen

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Uw kostbare bezit verdient het juiste onderhoud. Mocht u onverwachtst defecten of schades hebben aan uw boot dan kunnen wij dit vaak snel en adequaat voor u oplossen, zodat u een onbezorgd kunt varen.
Zodra het seizoen ten einde komt gaan wij bij Fort Marina gewoon verder. Wij bieden de mogelijkheid om uw boot onder te brengen in onze overdekte winterstalling. Indien gewenst ontvangt u van ons een stallingsformulier waarop u aangeeft welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Dit is dan ook het enige dat u hoeft te doen, de rest regelen wij voor u.