• werkplaats.jpg
    https://www.fortmarina.nl/images/ju_cached_images/werkplaats_46a7706cd42ec689c873e3fc50523e09_90x50.resized.jpg
  • werkplaats01.jpg
    https://www.fortmarina.nl/images/ju_cached_images/werkplaats01_d567854084403793167839f9de1df7ab_90x50.resized.jpg

Reparaties

Bij onze geheel vernieuwde werkplaats kunt u terecht voor alle reparaties aan uw buitenboord motor, ook zijn wij ingericht om reparaties aan uw rubberboot uit te voeren.

Revisies

Tevens kunnen wij een revisie uitvoeren van het motorblok, staartstuk of trim. Indien gewenst kunnen we vooraf een vrijblijvende offerte opstellen. Vanwege de zeer uitgebreide voorraad kunnen wij altijd snel voor u aan de slag en bent u ook van harte welkom als u alleen een onderdeel nodig heeft.

Injectoren Reinigen

Injectoren zijn de moderne opvolger van de carburateur.  De injector zorgt, als onderdeel van een gecompliceerd elektronisch systeem (ECM), voor de juiste hoeveelheid brandstof-inspuiting in de motor op het juiste tijdstip. Deze inspuiting gaat ongeveer 120 keer per seconde door gaatjes van enkele micron groot.

U zult begrijpen dat dit onderdeel zeer gevoelig is voor vuil en water. Wij hebben een injector tester/reiniger (als een van de weinige "outboard" werkplaatsen in Nederland), zodat wij uw injectoren kunnen testen/reinigen.  Dit doen wij standaard bij een service beurt, maar allicht kunt u ook bij ons terecht om alleen de injectoren te laten reinigen. Dit bespaart u brandstof verbruik en verbetert de prestaties van uw motor.