• werkplaats.jpg
    https://www.fortmarina.nl/images/ju_cached_images/werkplaats_46a7706cd42ec689c873e3fc50523e09_90x50.resized.jpg
  • werkplaats01.jpg
    https://www.fortmarina.nl/images/ju_cached_images/werkplaats01_d567854084403793167839f9de1df7ab_90x50.resized.jpg

Werkplaats

Als exclusief Yamaha dealer zien wij graag dat u onbezorgd geniet van uw buitenboordmotor. Om nare verrassingen te voorkomen is het dan ook van belang dat u tijdig preventief onderhoud aan uw motor uit laat voeren.

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een specialist op het gebied van Yamaha buitenboordmotoren, uiteraard kunt u ook met andere merken buitenboordmotoren bij ons terecht. Onze monteur is speciaal opgeleid door Yamaha en wordt constant op de hoogte gehouden van innovaties en eventuele modificaties. Er wordt uitsluitend gewerkt met speciaal door Yamaha ontwikkeld gereedschap en geavanceerde diagnose apperatuur. Vanzelfsprekend worden werkzaamheden uitsluitend uitgevoerd met orginele Yamaha onderdelen.

In ons nieuwe havengebouw bevindt de werkplaats zich aan de straatkant met een eigen entree. U kunt uw buitenboordmotor altijd zonder afspraak langsbrengen en wij streven er naar om het defect of onderhoud zo spoedig mogelijk te verhelpen/uit te voeren. Voor grote reparaties geven wij altijd een kostenraming af en voor onderhoud kunt u de tarievenlijst hanteren. Indien wij onverhoopt toch iets tegen komen dat buiten de werkzaamheden valt dan nemen wij eerst contact met u op om dit door te nemen.